dijous, 28 d’abril del 2011

recull d' imatges del madrit barça semifinal champions 2011


Fa uns anys tenien aquest discurs. Ara no els hi convé i el canvien.





I posats a canviar, canvien moltes coses.

















Però la realitat és aquesta:

(manipulació fins i tot a la tv traient frames de la seqüència)

































Ah! I es queixen encara que es digués dues frases en català per megafonia! "por no generar tensión en el estadio"!!!! i en justifiquen els xiulets! al final del partit no van deixar que es digués res en català (ho ha explicat la directiva del barça en roda de premsa ara fa no gaire)
Estan malalts!
http://www.as.com/futbol/articulo/barca-logra-hable-catalan-megafonia/20110427dasdasftb_47/Tes

Això sí: una bandera catalana o una estelada no pot entrar, però aquesta felicitació a Hitler sí que va entrar a la final de copa
I la gespa no la van tallar, no la van ni regar (tot i haver-ho PACTAT amb el barça el mateix dematí)..... lamentable.

I bé, després de tot encara segueixen amb la típica cantarella de que els robem... però nosaltres ja sabem que l'únic equip que ha estat robat ha estat el CE Constància, d'Inca. (i mos roben, mos roben).



Amb tot, què en quedarà del partit? Què hi veu la resta del món? Idò això:































Afegit després del segon partit:

Com es pot dir que un partit amb 31 faltes del madrid (el barça només 10) i 5 targetes grogues per joc violent, amb un parell de jugadors que han llepat la vermella per les hòsties repartides, només DOS putos xuts a porta, i un patètic 31'5% de control de la pilota per l'equipàs que tenen... com pot ser que encara diguin que el partit l'han perdut per una sola acció?.

Que els cinc partits que han fet contra el Barça enguany han sigut penosos! Com esperen passar una eliminatòria de la lliga de campions així? Com ha escrit algú "si no haguessin expulsat a Pepe, si haguesin donat el gol d'Higuaín, si no els haguessin tret groga a Ramos, si els àrbitres els escollís Mou, si totes les faltes del Madrit no s'haguessin pitat, si Messi fos Abreu, si Cristiano s'hagués pentinat millor, si l'estratègia impossible de mou hagués esdevingut realitat més enllà dels seus somnis.... llavors hagués passat el Madrit..."


Al món, però, ho veuen més clar que a Madrit.